Ter ondersteuning van onze scoutskampen deze zomer lanceren wij een wijnactie. De wijnen zijn met liefde geselecteerd door de papa van een van onze scouts, die wijnfanaat en wijnlesgever is. Hij heeft ons verzekerd dat jullie de wijnen sowieso zullen appreciëren.

Willen jullie graag iets bestellen? Vul dan dit formulier in en stort het overeenkomstige bedrag op rekening BE83 7506 6059 4515 (Verleyen-Louwagie), met als mededeling "(naam+voornaam) scouts 102". We spreken dan naderhand af voor levering of ophaling. De wijnen zijn op voorraad en zullen in de loop van de maanden april en mei beschikbaar zijn.

Alvast hartelijk dank namens al de betrokken scouts!

 

"Effet Papillon" wordt gemaakt door Marjorie Gallet, een van de beste wijnmaaksters van de Roussillon. Deze witte wijn is een blend van 90% grenache blanc en 10% macabeu, afkomstig van wijngaarden net buiten Rivesaltes, vlak bij de grens met Spanje. De wijn toont intense aroma's van abrikoos, witte bloesem en citrusvruchten. Perfect als aperitief of bij lichte zomerse gerechten.

Prijs: €12

"Canon Huppé" is een rode wijn gemaakt van 100% Cinsault, afkomstig uit de Languedoc. Cinsault wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van rosé, maar kenners weten dat je er ook heerlijke frisse en fruitige rode wijnen kunt van maken. Ideaal voor de lente die er aan komt. Serveer deze fruitbom licht gekoeld bij een barbecue en u zult uw gasten sowieso gelukkig maken.

Prijs: €12